Бившият национал на България - Мартин Петров, беше специален гост на

...
Бившият национал на България - Мартин Петров, беше специален гост на
Коментари Харесай

Вижте какво направи за Мартин Петров първият му клуб зад граница

Бившият национал на България - Мартин Петров, беше специфичен посетител на първия си клуб зад граница – Сервет (Женева) за мача против италианския Рома от шампионата Лига Европа нощес. Футболистът, който беше продаден от ЦСКА на швейцарците през 1998-а година, получи възпоменателна фланелка с номер 25. 

На Петров му бе връчена фланелката пред препълнения стадион " Стад дьо Женев ". И почитателите започнаха да скандират името му, с цел да покажат, че не са не запомнили невероятната му експедитивност и шокиращ ляв крайник. В знак на признателност за отношението, Петров отиде при тях на трибуната зад вратата, поздрави ги и им се поклони. След това по същия метод беше връчена сходна фланелка и на треньора Гайгер, написа " Телеграф "

„ Винаги съм следял какви са резултатите на Сервет. Сервет беше първият ми клуб откакто напуснах България, тъй че страстите са неподправени, когато съм тук. Болеше ме да видя неуспехите, които клубът претърпя през 2005-а година. Но е ужасно да видя, че през днешния ден тимът още веднъж е на върха. Отдавна имах желание да се върна в Женева. Първо, да посетя стадион " Стад дьо Женев ", който не съществуваше по мое време. И да намеря моя другар Лионел, с който постоянно съм поддържал връзка. Щастливи сме със брачната половинка ми, че бяхме поканени със брачната половинка ми за този мач против Рома “, сподели разчувстваният някогашен състезател на тима.

Пред погледа на Мартин Петров Сервет приключи 1:1 с италианския Рома.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР